Tietoa meistä

Tietoa meistä

FRANCHI NYKYÄÄN

Raikas, uudistunut ja moderni ilme.

Yksinkertainen ja nykyaikainen logo, josta huokuu brändin nuorekas sielu.

Lupaus “Feels Right” ilmaisee voimakkaasti sen, kuinka metsästäjä on aina jokaisen Franchin kehitysprojektin keskiössä.

Kaikki muu on peräisin ainutlaatuisista kokemuksista luonnon keskellä ja niistä tunteista, joita metsästys herättää. Voit nyt kokea olevasi osa luontoa entistäkin intohimoisemmin. 

Missio & Visio

Taata täydellinen metsästyskokemus sekä seistä metsästäjän rinnalla ergonomisten, luotettavien ja kauniin yksinkertaisten aseiden myötä. Tarjota metsästäjälle mahdollisuus olla yhtä aseensa kanssa, täydellisessä harmoniassa ympäröivän luonnon kanssa, metsästyksen eettisiä periaatteita noudattaen.

Muuttaa metsästyskulttuuria antamalla elämäntavalle uudet kasvot, jotta myös nuoret kokisivat sen houkuttelevana, sekä välittää viesti metsästyksestä täydellisenä ulkoilmaharrastuksena.

FEELS RIGHT -KONSEPTI

Totuus on yksinkertainen: Kun ase kuuluu sinulle ja koet sen omaksesi, kaikki on kohdallaan. Päivä on huoleton, olo on harmoninen, ja pystyt huomaamaan kaikki ne pienet seikat, jotka tekevät metsästyksestä ainutlaatuisen elämyksen. Noutajasi hännän pienet liikkeet sen odottaessa uskollisesti, lähestyvän sorsaparven soinnikas ääntely, parhaiden ystäviesi seura: Et ole pelkkä sivustaseuraaja, vaan osa tätä maailmaa. Juuri tätä “Feels Right” tarkoittaa.
On mahdotonta selittää, mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi, sillä sen voi vain kokea. On siis aika poimia luotettava Franchi mukaasi ja lähteä metsälle.

YLI 150-VUOTINEN HISTORIA

Vuonna 1868 perustettu Franchi edustaa yli 150 vuoden mittaista intohimoa, tutkimus- ja kehitystyötä ja väsymätöntä energiaa sillä samalla tarmolla, jota jokainen metsästäjä on täynnä uuden luonnossa vietetyn päivän kynnyksellä.

Blogi ja uutiset

Nerokas rinnakkaispiippuinen haulikko Esprit

Miksi Franchi on paras kivääri Suomen markkinoilla – neuvoja kiväärin ostajalle

5 vinkkiä kiväärin kohdistamiseen